Nieuws

Het laatste nieuws over

De eerste editie van SCHIK is een feit!
11 June 2016

En dan is het zover! De eerste editie van Schik in Kunst is een feit! Vrijdag 10 juni vond de officiële opening plaats in de Blinkerd. Het voltallige bestuur heeft dmv een handtekening op een groot doek het startschot gegeven. Odile Rasch, wethouder van de gemeente Bergen, heeft als laatste haar handtekening geplaatst en daarmee de kunstroute officieel geopend! Ger Brussche heeft voor Schik het woord gedaan en Annelies Kouw, onze voorzitter heeft in haar speech aangegeven zeer trots te zijn op wat er allemaal in gang is gezet, de steun van vrienden, sponsoren, vrijwilligers en natuurlijk niet te vergeten onze deelnemers.
Wij gaan er met elkaar een prachtig weekend van maken! In de Blinkerd is een zeer overzichtelijke opstelling gemaakt van alle exposerende kunstenaars en twee werkelijk unieke tentoonstellingen van Kranenburgh en Kunsthandel Jan Louter. In de Blinkerd vindt ook een uitgebreide expositie plaats van het werk van schildersclub Jan van Scorel! Loopt u binnen voor informatie en de routekaart maar natuurlijk vooral ook voor het werk van de vele exposanten.
Wij wensen iedereen heel erg veel plezier tijdens de route dit weekend! Laat u inspireren en verrassen, stel u vragen en verrijk uw kennis van kunst! Maak dit weekend onvergetelijk voor ons, voor de kunstenaar maar boven alles voor uzelf!