Nieuws

Het laatste nieuws over

Echt geen nieuwe inschrijvingen meer!
18 March 2016

Wat is het fijn dat de reacties en de inschrijvingen overweldigend zijn! Zeer trots zijn wij op het aantal deelnemers dat zich heeft aangemeld! Nog steeds krijgen wij echter verzoeken binnen. Het inschrijvingsformulier op de site is niet meer zichtbaar en wij hebben heel duidelijk een streep moeten trekken. Het kan helaas echt niet meer. De voorbereidingen zijn inmiddels zo ver gevorderd, het inplannen van de deelnemers op de route, het toewijzen van locaties, het is allemaal in volle gang. Aanmelden kan bij gebleken succes natuurlijk weer voor over twee jaar maar pas als de site dit weer aan geeft en het inschrijvingsformulier weer open staat!

Vriend worden kan natuurlijk nog wel. Heel erg graag! Steun ons initiatief en help ons dit evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken voor organisatie en deelnemers!

Vrijwilligers hebben wij nooit teveel! Meldt u aan en wij zorgen ervoor dat u mee kunt helpen tijdens de voorbereidingen en de kunstroute.

Sponsoren worden door ons actief benaderd maar wilt u bedrijfsmatig of particulier een donatie doen? Heeft u een idee wie zich eventueel als sponsor zou willen aanmelden?  U kunt ons t.a.t. een email sturen of een bedrag overmaken via de link "wordt vriend van" op deze site.