Nieuws

Het laatste nieuws over

De advertentie ligt klaar voor de kranten! Onze posters komt u in Schoorl zeker tegen!
29 January 2016

2016! Het jaar van de eerste editie van SCHIK in Kunst.

Het komt inmiddels dichterbij, de eerste kunstroute van  SCHIK in Kunst krijgt al behoorlijk vorm!

De voorbereidingen voor 10, 11 en 12 juni zijn in volle gang en de inschrijvingen lopen gestaag binnen! Inschrijven kan nog tot 15 februari via het inschrijfformulier op de website!

SCHIK staat voor het plezier hebben in kunst en wordt gedragen door een enthousiast en gedreven  bestuur.

Wij bieden een podium aan amateurkunstenaars en ( semi-) professionele kunstenaars met een aantoonbare binding met Schoorl.

Schoorl is in het bezit van vele talenten, soms verborgen en soms  bekend maar allemaal de moeite van het naar buiten treden meer dan waard! De reacties van de kunstenaars zijn zeer positief!

Ook de basisscholen van Schoorl zijn zeer enthousiast betrokken, op 10 juni zal er veel aandacht worden besteed aan gemaakte kunstwerken van de kinderen. Op 10 juni ’s avonds vindt in de Blinkerd de opening plaats.

SCHIK, een inspirerende kunstroute door ons mooie dorp met een vleugje architectuur en natuurlijk de geweldige en afwisselende natuur. Heel bijzonder is het feit dat de meeste kunstenaars hun tuin, atelier of woning zullen openstellen. Ook de horeca en de middenstand werken vol enthousiasme mee in het beschikbaar stellen van een expositiegedeelte en als sponsor! Want sponsoren kunnen wij zeker gebruiken!

Om de drempel voor de deelnemers zo laag mogelijk te houden proberen wij vooralsnog deelname aan SCHIK kosteloos aan te bieden.

Wat is een evenement zonder vrijwilligers en vrienden? Van groot belang zijn de mensen die SCHIK een warm hart toe dragen. Heeft u de tijd en het enthousiasme om ons team te versterken als vrijwilliger? Wilt u ons d.m.v. een klein bedrag ( € 15,00) ondersteunen als “Vrienden van SCHIK”? Het kan allemaal, graag zelfs! Bezoekt u onze website voor meer informatie : www.schikinkunst.nl.  en bezoek onze pagina op facebook. Deel het met uw buren, kennissen, vrienden en familie, houd ons in de gaten, krijg net als wij SCHIK in Kunst en laten wij er met elkaar een fantastisch evenement van maken!