Evenement

Over schik in kunst

Vrienden van SCHIK

 

Steekt ons enthousiasme je aan?

Wil je d.m.v. een klein bedrag een bijdrage leveren aan ons initiatief en ook de serieuze amateurkunstenaar/ semi-professionele of professionele kunstenaar een podium geven in Schoorl?

Wij verwelkomen je graag als “Vriend van SCHIK” voor een minimale bijdrage vanaf € 15,00 per jaar.

SCHIK heeft de ANBI status. Dit betekent dat je bijdrage fiscaal aftrekbaar is.

 

Vrienden worden van SCHIK worden met open armen ontvangen! Ten eerste omdat wij, zonder de steun van onze vrienden en sponsoren, dit evenement niet kunnen realiseren. Er is veel enthousiasme en inzet van de bestuursleden en vrijwilligers nodig, maar even belangrijk zijn de middelen welke dit mogelijk maken.

 

Wij belonen onze vrienden graag! Wij verloten dit jaar een aquarel van Thijs Sterk!

 

Beschikbaar gesteld voor een anonieme vriend die SCHIK een warm hart toedraagt.  Wij zijn hier ontzettend trots op!

 

Wil je je aanmelden als "vriend van"   en  uiteraard meedoen aan de trekking in 2022?  Stuur dan een berichtje met  je naam,  adresgegevens, emailadres en telefoonnummer en “ik word graag vriend van SCHIK”  voor € ….( het bedrag) naar:

secretaris@schikinkunst.nl

Het bedrag kan worden overgemaakt op: NL 32 RABO 0305987046 t.n.v. Stichting Schik  o.v.v. je naam en “Vrienden van SCHIK”.

Zou je ons ook  willen ondersteunen als enthousiast vrijwilliger? Heel graag!  Wij kunnen extra ondersteuning heel goed gebruiken!

Opgave hiervoor kan in dezelfde mail met als extra vermelding "Ik geef mij graag op als vrijwilliger en ben inzetbaar voor en tijdens het Schikweekend". Wij nemen dan t.z.t. contact op.

Wij danken jullie alvast hartelijk voor het delen van ons enthousiasme en hopen elkaar in de toekomst te mogen begroeten.

 

Stichting SCHIK.