Evenement

Over schik in kunst

Vrienden van SCHIK

Vrienden van SCHIK:

Steekt ons enthousiasme je aan?

Wil je d.m.v. een klein bedrag een bijdrage leveren aan ons initiatief en ook de serieuze amateurkunstenaar/ semi-professionele of professionele kunstenaar een podium geven in Schoorl?

Wij verwelkomen je graag als “Vriend van SCHIK” voor een minimale bijdrage vanaf € 15,00 per jaar.

SCHIK is heel dankbaar voor je steun! In 2016 hebben wij deze steun dan ook in de vorm van een verloting, tijdens de opening van het evenement op 10 juni, beloond met een kunstwerk.

De keuze van het bestuur was gevallen op een zeefdruk van Nic Jonk waarvan hierbij een foto.

Deze is gewonnen door dhr. C. Kouw uit Schoorl.

 

 

Wil je je aanmelden als "vriend van" ?  Stur dan een berichtje met  je naam,  adresgegevens, emailadres en telefoonnummer en “ik word graag vriend van SCHIK”  voor € ….( het bedrag) naar:

info@schikinkunst.nl

Het bedrag kan worden overgemaakt op: NL 32 RABO 0305987046 t.n.v. Stichting Schik  o.v.v. je naam en “Vrienden van SCHIK”.

Zou je ons ook  willen ondersteunen als enthousiast vrijwilliger? Heel graag!  Wij kunnen extra ondersteuning heel goed gebruiken!

Opgave hiervoor kan in dezelfde mail met als extra vermelding "Ik geef mij graag op als vrijwilliger en ben inzetbaar voor en tijdens het Schikweekend". Wij nemen dan t.z.t. contact op.

Wij danken jullie alvast hartelijk voor het delen van ons enthousiasme en hopen elkaar te begroeten tijdens de opening op 8 juni 2018!

 

Stichting SCHIK.